EK Voetbal vrouwen

De Nederlandse voetbalsters hebben nog niet hun beste voetbal bewaard voor de uitzwaaiwedstrijd tegen Finland waarin Vivianne Miedema met twee goals het verschil maakt voor Oranje. Op deze pagina scrol iets naar onder vind je het complete speelschema van het EK voetbal 2024 wat in Duitsland georganiseerd wordt.


Blokhuis Doet Succesvol Zaken Voor Oranjevrouwen Maar Ben Geen Raiola Fifa Wk Voetbal V Nos Voetbal Meisjes Voetbal Vrouwenvoetbal

Zodra de gekwalificeerde landen bekend zijn.

. Ik leef op dit moment voor het voetbal dat is het allerbelangrijkste in mijn leven. Het Europees kampioenschap voetbal vrouwen 2022 vormt de dertiende editie van het Europees continentaal kampioenschap voetbal voor vrouwen dat zal worden gehouden in EngelandHet Nederlands vrouwenvoetbalelftal is de titelhouder. Het Europees kampioenschap voetbal 1988 werd tussen 10 en 25 juni gespeeld in de Bondsrepubliek Duitsland informeel.

Alle wedstrijden van Oranje worden door de NOS live uitgezonden op tv en online. Het was de achtste editie van het EK dat om de vier jaar wordt georganiseerd door de overkoepelende voetbalbond UEFA. Voetbal is ook niet langer een domein dat door mannen gedomineerd wordt.

2 days agoHet EK voetbal voor vrouwen wordt van 6 juli tot en met 31 juli gespeeld in Engeland. Straks is Vanhaevermaet er met zekerheid bij op het EK in haar Engeland. Althans als een blessure niet opnieuw roet in het eten gooit.

Het eindtoernooi verliep met acht landen waarvan West-Duitsland zich als gastland automatisch. Het is dus niet verrassend dat voetbalwedden zo populair is. Op de vraag of ze geïnteresseerd waren in de grootste voetbaltoernooien beschreef 70 van de vrouwen zichzelf als zeer geïnteresseerd waarbij het damestoernooi de aandacht van 58 trok.

Het toernooi stond oorspronkelijk gepland voor 11 juli tot en met 1 augustus. Dus het zijn wel opofferingen die ik graag maak Op. De data van het EK 2024 schema is bekend.

De speeldata van het toernooi lopen van vrijdag 14 juni openingsduel tm zondag 14 juli finale 2024. Noord-Ierland debuteert op een eindtoernooi voor vrouwen.


Pin Van Ray Height Op Pose Study Voetbal Meisjes Vrouwenvoetbal Meisjes Voetbal


De Nederlandse Voetbalvrouwen Kunnen Hun Geluk Niet Op Na De Best Denkbare Start Van Het Ek In Eigen Land Vrouwenvoetbal Voetbal Meisjes Voetbalvrouwen


Lieke Martens Netherlands Voetbal Meisjes Vrouwenvoetbal Voetbal


Vivianne Miedema 9 Right Of The Netherlands Celebrates Her Goal With Teammates Danielle Van De Donk 10 Left And Li Voetbal Meisjes Vrouwenvoetbal Voetbal


Oranje Leeuwinnen Vrouwenvoetbal Voetbalvrouwen Voetbal


Pin Op Nieuws Opmerkelijk


Oranjevrouwen Voor Het Eerst In Historie Naar Finale Ek Voetbal Voetbal Meisjes Vrouwenvoetbal Voetbal


Pin Op Dutch Athletes


Voetbal Nederlands Dames Elftal Europees Kampioen Vrouwenvoetbal Meisjes Voetbal Voetbal


Oranjevrouwen In Vertrouwde Opstelling In Ek Finale Voetbal Meisjes Vrouwenvoetbal Voetbalvrouwen


Adaugă Pin Pe Football


Prima Start Voetbalvrouwen Op Ek Nos Voetbalvrouwen Voetbal Meisjes Voetbal


Renate Jansen Vrouwenvoetbal Voetbalvrouwen Voetbal


Pin On Football Players


De Tweede V Is Voetbal Ik Heb Jarenlang Zeer Fanatiek Gevoetbald Met Als Hoogtepunt Promotie Naar De Hoofdklasse Met Sc Vrouwenvoetbal Voetbal Voetbalvrouwen


Pin Van Abdelhadi Op كرة القدم نواعم Voetbal Meisjes Vrouwenvoetbal Voetbalvrouwen


Oranjevrouwen Met Klinkend Resultaat Naar Het Wk Onsoranje Vrouwenvoetbal Voetbal Meisjes Voetbal

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel